Taxi Thessaloniki GR
Μεταφερθείτε με ασφάλεια
Ταξί Ecofuel 2016

Προσφορά Θερινής Περιόδου 2017

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος για να σας αποστείλουμε το κόστος της δικιάς σας διαδρομής:



Ειδικός Τιμοκατάλογος Ταξί Χαλκιδικής 2017

 Το Taxi Thessaloniki .EU έρχεται με μια καινοτόμα πρόταση συνεργασίας, για όσους διαθέτουν ενοικιαζόμενα ακίνητα, όπως ενοικιαζόμενα δωμάτια, Apartments, Ξενοδοχεία, κ.α. σε οποιοδήποτε θερινό προορισμό, στο νομό της Χαλκιδικής.

 Προσθέστε Αξία στο Πακέτο των Τουριστικών Υπηρεσιών σας, συμπεριλαμβάνοντας Υπηρεσίες Μεταφοράς.

Πρόταση Συνεργασίας

 Ο Τουρισμός, μια αγορά συνεχώς αναπτυσσόμενη, στην οποία οι απαιτήσεις για υπευθυνότητα, εξυπηρέτηση και επαγγελματισμό συνεχώς αυξάνονται, το Taxi Thessaloniki .EU έρχεται να δώσει  λύση σε σας τους επαγγελματίες του τουρισμού, όπου υπάρχει ανάγκη ενός πακέτου μεταφοράς των πελατών σας, από και προς την επιχείρησή σας, με άνεση, ασφάλεια και πολυτέλεια συνδυασμένα σε εξαιρετικά οικονομικές τιμές.

 Ο στόλος μας αποτελούμενος από πολυτελή οχήματαTAXI, τεχνολογίας φυσικού αερίου ecofuel, δύναται να καλύψει όλες τις ανάγκες των πελατών σας προσφέροντας ένα χρήσιμο, οικονομικό και φυλικό προς το περιβάλλον συνεργάτη!
 Μοναδική σας υποχρέωση, να επικοινωνήσετε μαζί μας, είτε τηλεφωνικώς 12 ώρες, είτε με e-mail 24 ώρες πριν το προκαθορισμένο ραντεβού, ώστε να κανονίσουμε τον τρόπο και την ώρα παραλαβής των πελατών σας, από το κυριότερα σημεία άφιξης των τουριστών στη πόλη της Θεσσαλονίκης (Αεροδρόμιο, ΚΤΕΛ, ΟΣΕ, κ.λπ.) ή οποιοδήποτε άλλο σημείο εντός Θεσσαλονίκης.

Υποχρέωση μας, να παραλάβουμε τους πελάτες σας και θα τους μεταφέρουμε στην επιχείρηση σας με συνέπεια και επαγγελματισμό χάρη στην έμπειρη ομάδα οδηγών του Taxi Thessaloniki .EU, παρέχοντας ένα πολυτελές πακέτο υπηρεσιών:

Στόλος πολυτελών ΤΑΞΙ

Ο στόλος μας αποτελείται από οχήματα τεχνολογίας "ecofuel" φυσικού αερίου. Το καύσιμο αυτό μας επιτρέπει να σας παρέχουμε τις ανταγωνιστι- κότερες τιμές μετακίνησης στην αγορά.

Ποιότητα υπηρεσιών
Οικονομική, Γρήγορη, Άνετη, Ασφαλή και Αξιόπιστη Μεταφορά χωρίς καμία έκπτωση ή μείωση στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσίών.

Επιπλέον Παροχές

Παρέχονται χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση:

i)  TV - DVD
ii)  Internet
iii) Eπιλογή γλώσσας οδηγού (Αγγλικά, Γερμανικά, Ρωσικά).

ΤΑΞΙ για Χαλκιδική

Επωφεληθείτε τώρα από την μεταφορά των Πελατών σας!

 Αναβαθμίστε τις Τουριστικές Υπηρεσίες σας , προσθέτοντας το επιπλέον προνόμιο της Μεταφοράς , είτε ενσωματώνοντας το, στο συνολικό πακέτο της διαμονής, είτε χρησιμοποιώντας το δικό σας τιμοκατάλογο προς τους πελάτες σας:

Οι τιμές δίνονται κατόπιν εξατομικευμένης συμφωνίας μετά από επικοινωνία.

Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα έκδοσης τιμολογίου για περαιτέρω όφελος ώς προς τα έξοδά σας.